Opskrifter

Efter en succesfuld jagt, er her lidt inspiration til tilberedningen af de forskellige typer vildt.

Snit et stort spidskålhoved fint og hæld godt med limesaft(to-tre lime) og god oliven olie(en-to dl) over sammen med to fed knust hvidløg. Lad det hvile i minimum to timer i køleskabet og bland 200 gram frisk revet parmesan eller grana ost i.
Snit et stort spidskålhoved fint og hæld godt med limesaft(to-tre lime) og god oliven olie(en-to dl) over sammen med to fed knust hvidløg. Lad det hvile i minimum to timer i køleskabet og bland 200 gram frisk revet parmesan eller grana ost i.
3. nov. 2019
Kun én kok turde vælge edderfuglene fra dagens vildtparade ved DM i Vildtmad på Det Grønne Museum. Men det skulle vise sig at være ikke blot en modig, men også en klog beslutning. De tilberedte edderfugle slog nemlig benene væk under …
30. okt. 2019
Smagsprøver, bueskydning, hundshows og rundvisninger. Der er mange ting at vælge mellem, hvis du besøger Det Grønne Museum til DM i Vildtmad på søndag. Og som medlem af Danmarks Jægerforbund får du gratis entré på dagen. …
22. okt. 2019
Det Grønne Museum kommer til at summe af liv, når Foreningen Vildt Gastronomi kårer Danmarks bedste retter og produkter med vildt den 3. november ved DM i Vildtmad 2019. Som medlem af Danmarks Jægerforbund kommer du gratis ind. …
7. nov. 2016
Den 6. november 2016 blev Årets Vildtret kåret for sjette gang. Det skete ved et velbesøgt arrangement der for første gang i konkurrencens historie blev afholdt uden for København.
13. nov. 2015
Med børnehaven Skovtrolden på jagt - en gang om måneden har børnene en temadag, hvor de leger sig ind i et naturrelateret emne. Den 12. nov. 2015 var temaet jagt.

© 2024 - Danmarks Jægerforbund - alle rettigheder forbeholdes

https://www.jaegerforbundet.dk/